Αφιέρωμα του STAR στα τουρνούα ζωγραφικής του Ηλυσιακού(vid)

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα δύο τουρνουά ζωγραφικής που διοργάνωσε φέτος το τμήμα Υδατοσφαίρισης του Ηλυσιακού, τιμώντας με αυτόν τον τρόπο τη μνήμη της Κωνσταντίνας Αργυροπούλου-Κανακάκη και του Άρη Γκλιάτη.

Κάπως έτσι, οι Ιλισιώτες προσαρμόστηκαν στα δεδομένα της περιόδου μετατρέποντας τη διοργάνωση από αθλητική σε διαγωνισμό ζωγραφικής.

Πραγματοποιώντας τις αγορές από τους παραπάνω συνδέσμους ενισχύετε το Zografousports.gr

Αυτή η τροποποίηση του τουρνουά είχε ως αποτέλεσμα την τεράστια συμμετοχή 10αδων παιδιών από Ελλάδα και Κύπρο, κεντρίζοντας έτσι και το ενδιαφέρον του -πανελλαδικής εμβέλειας- τηλεοπτικού σταθμού, “Star Channel”, ο οποίος πραγματοποίησε ένα μίνι αφιέρωμα στη συγκεκριμένη ενέργεια.

Αναλυτικότερα, στις δύο αυτές διοργανώσεις έλαβαν μέρος παιδιά από ελληνικούς και κυπριακούς συλλόγους υδατοσφαίρισης, δημιουργώντας ζωγραφιές με κεντρικό θέμα το πόλο. Κάθε ζωγραφιά ισούταν με 1 γκολ, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα την κατάταξη που θα δείτε παρακάτω.

Για την ιστορία, τα σκίτσα που δημιουργήθηκαν για τον διαγωνισμό ξεπέρασαν τα 1500(!), ενώ μάλιστα ορισμένα από αυτά ήταν άκρως διδακτικά, “ενεργοποιώντας” τους νεαρούς αθλητές σε μια περίοδο που τους υποχρέωσε σε αδράνεια και πολλούς περιορισμούς.

Κάνοντας κλικ εδώ μπορεί να δείτε τις ζωγραφιές των παιδιών μέσα από τη σελίδα υδατοσφαίρισης του Ηλυσιακού.

Παρακάτω θα δείτε το αφιέρωμα του “Star Channel” στα τουρνουά του Ηλυσιακού.

About Συντάκτης Zografousports.gr

View all posts by Συντάκτης Zografousports.gr →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *