Ανακοίνωσε Γεωργακόπουλο ο Ποσειδώνας Ιλισίων

Την απόκτηση του Χρήστου Γεωργακόπουλου ανακοίνωσε ο Ποσειδώνας Ιλισίων, ενισχύοντας έτσι την κολυμβητική του ομάδα με έναν έμπειρο και καταρτισμένο προπονητή.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα πρώτα του προπονητικά βήματα πραγματοποιήθηκαν στον Ποσειδώνα, με τους δρόμους των δύο πλευρών να διασταυρώνονται και πάλι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ποσειδώνα Ιλισίων:

” ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΟΜΑΔΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ Ο Κ.Ο.ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΙΛΙΣΙΩΝ

Ο Κολυμβητικός Όμιλος Ποσειδώνας Ιλισίων ενισχύει την αγωνιστική του ομάδα κολύμβησης με την προσθήκη του προπονητή κου Χρήστου Γεωργακόπουλου.Απόφοιτος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού με ειδικότητα την κολύμβηση .

Η προπονητική του διαδρομή , μετράει ήδη 28 χρόνια. Ξεκίνησε το 1992 από τον Όμιλό μας και μέχρι σήμερα, με πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του ,αυτή διαμορφώθηκε ως εξής :

1992-1996: Προπονητής στον «Κολυμβητικό Όμιλο Ποσειδώνα Ιλισίων», στο τμήμα εκμάθησης κολύμβησης

1998-2006: Προπονητής στον «Κολυμβητικό Όμιλο Ποσειδώνα Ιλισίων», στο τμήμα προαγωνιστικών και αγωνιστικών κατηγοριών.

2006-2009: Προπονητής στο «Ναυτικό Όμιλο Αργοστολίου», στο τμήμα προαγωνιστικών και αγωνιστικών κατηγοριών.

2009-2010: Προπονητής στον «Πανελλήνιο Γυμναστικό Σύλλογο», στο τμήμα αγωνιστικών κατηγοριών.

2010-2018: Προπονητής στον Κολυμβητικό Όμιλο «Νηρέα» Χαλανδρίου, στο τμήμα προαγωνιστικών και αγωνιστικών κατηγοριών.

2018-2020: Προπονητής στον «Κολυμβητικό Όμιλο Αργώ», στο τμήμα προαγωνιστικών και αγωνιστικών κατηγοριών.

Έχει παρακολουθήσει και συμμετάσχει σε πλήθος σεμιναρίων – συνεδρίων και συμποσίων για την εκπαιδευτική προσέγγιση και εφαρμογή του αθλητισμού.

Ως αθλητής του Ποσειδώνα έχει καταγράψει τις εξής διακρίσεις :

1990-1991: 2η θέση 4 x 100 Μ.Ο. Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης. 4η θέση 200 μ. πρόσθιο, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης.

1989-1990 : 2η θέση 4 x 100 Μ.Ο. Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης. 4η θέση 200 μ. πρόσθιο, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης. 5η θέση 200 μ. πεταλούδα, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης.

Έχοντας τη βεβαιότητα για μια καλή και επιτυχημένη νέα αθλητική περίοδο ,ο Ποσειδώνας καλωσορίζει τον κο Χρήστο Γεωργακόπουλο στο σπίτι του, έναν έμπειρο και επιστημονικά καταρτισμένο, προπονητή , γνώστη των μυστικών του αντικειμένου, παιδαγωγό, που πιστεύουμε ότι με την άψογη συνεργασία με το υπόλοιπο προπονητικό δυναμικό του Ομίλου και τους επιστημονικούς συνεργάτες , θα καθοδηγήσουν τους αθλητές στην υλοποίηση των στόχων τους.

About Συντάκτης Zografousports.gr

View all posts by Συντάκτης Zografousports.gr →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *